A kókuszos túrógombócot túrót villával áttörjük. Összedolgozzuk a búzadarával, 1 csipet sóval és a cukorral. Hagyjuk állni fél órát, majd belekeverjük a tojássárgáját. A tojásfehérjéből lágy habot verünk, és azt is a masszához forgatjuk. Nedves kézzel egyforma gombócokat formázunk a keverékből.
Óvatosan forrásban lévő vízbe tesszük őket. Ha feljöttek a víz felszínére, kb. 4-5 percig főzzük. Szűrőlapáttal mindet tányérra szedjük.
A kókuszreszeléket száraz serpenyőben illatosra pirítjuk, majd meghempergetjük benne a túrógombócokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.