Az egyszerű csokitorta elkészítéséhez a sütőt előmelegítjük 160 fokra. A tojásokat szétválasztjuk, és a tojások sárgáját a kakaóval kézi robotgéppel habosra keverjük. A tojásfehérjéből és a cukorból nem túl kemény habot verünk. A felvert sárgáját és a felvert fehérjét óvatosan összeforgatjuk egy szilikon spatulával. Majd apránként, óvatos mozdulatokkal belekeverjük az átszitált lisztet.
A tésztát egy kapcsos tortaformába simítjuk, és 160 fokon alsó-felső sütésen 40 perc alatt készre sütjük.
A krémhez habosra kikeverjük a vajat a porcukorral, majd hozzáadjuk a lisztből, a tejből, a kakaóporból, a vaníliás cukorból főzött és kihűtött sűrű pudingot, majd együtt is jól kihabosítjuk. Végül teszünk bele még 1 ek kakaóport, azzal is jól kikeverjük, így intenzívebb lesz a csokiíz.
A piskótát három lapra vágjuk, betöltjük a krémmel, az oldalát és a tetejét is bekenjük, majd egy spatulával mintát húzunk a krémbe. A tetejére reszelt fehér csokit szúrunk díszítének.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.