Elkészítés: A tojások fehérjét és sárgáját szétválasztjuk. A sárgákat kikeverjük a cukorral, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, végül beleforgatjuk a habbá vert tojásfehérjét. Kilisztezett és kikent tortaformába öntjük, előmelegített sütőben 220°C-on 20 percig sütjük.
A meggyet lecsepegtetjük, fahéjjal és egy kevés porcukorral összekeverjük, a levét a vaníliás pudingporral felfőzzük. A meggy egy részét elkeverjük a pudingos meggylével.
A kihűlt piskótát 2 lapba vágjuk, a meggyes-pudingos krémmel megtöltjük. A habtejszínt ízlés szerinti porcukorral felverjük, majd bevonjuk vele a tortát. Díszítésként kis habrózsákat formázunk rá, és a maradék meggyel díszítjük. Megszórjuk csokireszelékkel, és kb. 1 órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.