Finomfőzelék recept
Finomfőzelék
Joghurtos kanalas fánk recept
Joghurtos kanalas fánk
Rakott zöldbab darált hússal recept
Rakott zöldbab darált hússal
A legfinomabb sütőtökkrémleves recept
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Kapros tökfőzelék virslivel recept
Kapros tökfőzelék virslivel
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Szilvás gombóc hagyományosan recept
Szilvás gombóc hagyományosan
Minestrone recept
Minestrone
Madártejszelet recept
Madártejszelet
Klasszikus kelkáposzta-főzelék recept
Klasszikus kelkáposzta-főzelék
Profiterol alaprecept recept
Profiterol alaprecept
Krémes spenótfőzelék recept
Krémes spenótfőzelék
Csörögefánk recept
Csörögefánk
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel  recept
Tápiókapuding erdei gyümölcsökkel
Egyszerű rakott kel recept
Egyszerű rakott kel
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük recept
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros) recept
Töltött szalagos fánk (csokis, vaníliás, lekváros)
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal recept
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
A legjobb palacsintatészta recept
A legjobb palacsintatészta
Paprikás csirke recept
Paprikás csirke
Körtés kekszes süti recept
recept
Egyszerű
Glutént tartalmazó gabonafélékTej

Körtés kekszes süti

45 perc
0 adag
Megfizethető
2024. 08. 23.

Elkészítés

  1. A megtisztított körtéket felkockázzuk, és 3 dl vízben a cukorral, a fahéjjal 10–15 perc alatt puhára főzzük.A pudingport 1 dl vízzel elkeverjük, hozzáöntjük a körtéhez és pár perc alatt besűrítjük.
  2. A háztartási kekszeket egy tálban szorosan egymás mellé sorakoztatjuk, ráöntjük a körtés masszát, és a maradék háztartási keksszel betakarjuk. A tetejét reszelt csokoládéval megszórjuk, vagy leöntjük olvasztott csokival, majd kihűtjük.
Megjegyzés
Sándor Pálné receptje.

Recept értékelése

0 / 5

0 értékelés

Ajánljuk még

Piskótatekercs HuLaLa habos gesztenyekrémmel
Recept
Egyszerű

Piskótatekercs HuLaLa habos gesztenyekrémmel

100 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Szponzorált Tartalom   szerző profilképe

Szponzorált Tartalom

Hópuszedli
Recept
Egyszerű

Hópuszedli

30 perc
|
26 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Dubai csoki
Recept
Egyszerű

Dubai csoki

95 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel
Recept
Mester

Pudingos ökörszem kétféle töltelékkel

135 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Csokis lávasüti
Recept
Rafinált

Csokis lávasüti

32 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Vidék íze szerző profilképe

Vidék íze

Rumbaba
Recept
Mester

Rumbaba

220 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Almás krémes
Recept
Rafinált

Almás krémes

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sütőtökös muffin csokidarabkákkal
Recept
Egyszerű

Sütőtökös muffin csokidarabkákkal

50 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Szabó Enikő szerző profilképe

Szabó Enikő

Eszterházy-torta
Recept
Mester

Eszterházy-torta

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Hasonló receptek

Almás krémes recept
Recept
Rafinált

Almás krémes

120 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Körtés-pudingos pite recept
Recept
Egyszerű

Körtés-pudingos pite

60 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

A klasszikus Kata szelet recept
Recept
Rafinált

A klasszikus Kata szelet

120 perc
|
10 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Marcipános-körtés pite recept
Recept
Bonyolult

Marcipános-körtés pite

90 perc
|
6 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Az eredeti Baklava  recept
Recept
Mester

Az eredeti Baklava

65 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Mákos szilvás lepény recept
Recept
Egyszerű

Mákos szilvás lepény

75 perc
|
8 adag
|
Megfizethető
Mindmegette   szerző profilképe

Mindmegette

Friss receptek

Egyedényes lasagne recept
Recept
Egyszerű

Egyedényes lasagne

45 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Vaníliakrémmel töltött fánk recept
Recept
Egyszerű

Vaníliakrémmel töltött fánk

130 perc
|
16 adag
|
Megfizethető
Kard Sándorné szerző profilképe

Kard Sándorné

Preckedli, a sváb omlós linzer recept
Recept
Egyszerű

Preckedli, a sváb omlós linzer

70 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézes kekszes pohárdesszert recept
Recept
Egyszerű

Mézes kekszes pohárdesszert

15 perc
|
4 adag
|
Átlagos
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Sült pulykaszárny káposztaágyon recept
Recept
Egyszerű

Sült pulykaszárny káposztaágyon

135 perc
|
2 adag
|
Megfizethető
Jasinka Ádám szerző profilképe

Jasinka Ádám

Füstölt lazacos tésztasaláta recept
Recept
Egyszerű

Füstölt lazacos tésztasaláta

20 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

A legfinomabb borleves recept
Recept
Egyszerű

A legfinomabb borleves

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Kósa Kolos szerző profilképe

Kósa Kolos

Fekete-erdő pohárkrém recept
Recept
Egyszerű

Fekete-erdő pohárkrém

40 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Balogh-Nagy  Erzsébet szerző profilképe

Balogh-Nagy Erzsébet

Panettone recept
Recept
Mester

Panettone

275 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Mézeskalács-házikó recept
Recept
Mester

Mézeskalács-házikó

190 perc
|
4 adag
|
Megfizethető
Farkasinszki Ildikó szerző profilképe

Farkasinszki Ildikó

Vietnámi tojásos tekercs recept
Recept
Egyszerű

Vietnámi tojásos tekercs

15 perc
|
2 adag
|
Átlagos
Nguyen Heni szerző profilképe

Nguyen Heni

Friss sztorik

Hozzávalók sikeresen mentve a bevásárlólistába!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.