A nutellás tiramisu elkészítéséhez a tejet a mikróban felmelegítjük, és hozzáadunk 1 ek Nutellát. Összekeverjük, és belemártogatjuk a babapiskótákat, majd egy tál alját kirakjuk a nutellás babapiskótával.
A maradék mogyorókrémes tejet ismét felmelegítjük, majd hozzákeverjük a maradék Nutellát, és félretesszük.
A tojássárgájához hozzáadjuk a cukrot, és robotgéppel habosra keverjük. Hozzáadjuk a habtejszínt, majd a vaníliakivonatot, és robotgéppel felverjük, végül belekeverjük a mascarponét is. Ezután a krém felét a babapiskótára simítjuk.
Ráöntjük a nutellás keveréket, végül a tetejére simítjuk a maradék krémet, és a hűtőbe tesszük néhány órára. A tiramisu tetejét tálalás előtt megszórjuk a kakaóval.
NÉZZÉTEK MEG VIDEÓN, HOGYAN KÉSZÜL A NUTELLÁS TIRAMISU
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.