A kekszrétegéhez a kekszet összetörjük. Kb. egy csészényi kekszmorzsát félreteszünk, a többit összekeverjük az olvasztott vajjal, majd belenyomkodjuk egy sütőforma aljába, és betesszük a hűtőbe.
A mascarponét kikeverjük a porcukorral, a tejszínt kemény habbá verjük, majd óvatosan összekeverjük a kettőt. A pudingot a csomagolásán található utasítás szerint felfőzzük a tejjel, azután hagyjuk kihűlni.
A hűtőből kivesszük a kekszalapot. Rásimítjuk a mascarponés-tejszínes réteg felét, erre kenjük a kihűlt pudingot, majd a tetején eloszlatjuk a maradék fehér krémet, és megszórjuk a félretett kekszmorzsával.
A desszertet legalább 3-4 órára betesszük a hűtőbe, de ahhoz, hogy szépen tudjuk szeletelni, érdemes tálalás előtt 30 percre a fagyasztóba tenni.
Nézzétek meg Videón, hogyan készül az Oreós lasagne torta!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.