A mézes-mustáros csirkemell elkészítéséhez a húst - miután vékony csíkokra vágtuk - megsózzuk, megborsozzuk, aztán egy mélyebb serpenyőben, felhevített olajon fehéredésig sütjük.
Ha ezzel elkészültünk, megszórjuk a liszttel, rátesszük a tejfölt, majd a mézet és a mustárt is hozzáadjuk.
Óvatosan összekeverjük, utána körülbelül 1/2 dl vizet öntünk rá, majd kevergetve néhány percig főzzük. Ha szükséges, tovább ízesíthetjük.
Az elkészült mézes-mustáros csirkét párolt rizzsel vagy tésztával tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a mézes-mustáros csirkemell:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.