A meghámozott, felaprított vörös- és fokhagymát üvegesre sütjük a felforrósított olajon, majd hagyjuk kihűlni.
A kétféle darált húst egy nagy tálba tesszük, hozzáadjuk a leöblített, finomra vágott petrezselymet, a mustárt, a tojásokat, a pirított hagymát, a zsemlemorzsát, a tejet, a megmosott, kimagozott és felaprított paprikákat, sózzuk, borsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk az egészet.
A masszát nedves kézzel hosszúkás kenyérformára formázzuk. Egy kisebb, kivajazott tepsibe tesszük, öntünk mellé egy kevés vizet. 180 fokos sütőben 30 percig sütjük. Ezután a tetejét vékonyan megkenjük ketchuppal, és további 30 perc alatt készre sütjük.
A sütőből kivéve 10 percig pihentetjük, majd felszeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.