A sült csirkecomb zöldséges bulgurral elkészítéséhez a csirkecombokat megtisztítjuk, és alaposan bedörzsöljük sóval, borssal.
Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk, és pirosra sütjük benne a combokat, majd a zsiradékkal együtt áttesszük egy tepsibe. Alufóliával lefedjük, és 165 fokon 45 percig sütjük. Majd a fóliát levéve 200 fokon 5-10 percig pirítjuk.
A sárgarépát megtisztítjuk és karikákra vágjuk. A brokkolit rózsáira szedjük. A bulgurt egy kevés olajon megfuttatjuk, majd felöntjük másfélszeres mennyiségű vízzel. Sózzuk, beletesszük a répát és a brokkolit, és fedő alatt puhára főzzük. Együtt tálaljuk a csirkecombbal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.