A burgonyát megmossuk, héjában megfőzzük, de ne túl puhára. Amikor kissé kihűlt, meghámozzuk, majd felkarikázzuk és egy tálba tesszük.
A hagymát is meghámozzuk, félbe vágjuk, és felszeleteljük. Egy lábasban felforraljuk az alaplevet, hozzáadjuk a hagymát, az ecetet és a sót. Pár percig forraljuk, majd a burgonyára öntjük, és óvatosan beleforgatjuk. Végül megszórjuk a megmosott, felaprított snidlinggel, és betesszük a hűtőbe.
A húst megmossuk, felszeleteljük, kiklopfoljuk. Megsózzuk a szeleteket, majd megforgatjuk a lisztben, a felvert tojás és a tej keverékében, végül a zsemlemorzsában. Felforrósítunk 300 ml olajat egy nagy serpenyőben.
Kis adagokban aranyszínűre sütjük a húst, majd papírtörlőre szedjük.
Tálaljuk a rántott húst a krumplisalátával, citromkarikákkal és snidlinggel pedig díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.