A répát megpucoljuk, lereszeljük durvára. A hagymát megpucoljuk és felkarikázzuk, a zöldjét félretesszük, a fehérjét megpirítjuk a vajon.
Ezután hozzáadjuk a répát, a curryt és a gyömbért, majd rövid ideig együtt pároljuk. Ha ezzel elkészültünk, felöntjük az alaplével, a tejszínnel és 10 perc alatt összerottyantjuk az egészet.
Végül hozzáadjuk a citromlevet és botmixerrel pürésítjük. Ízlés szerint tejföllel meglocsolva, és a hagyma zöldjével megszórva tálaljuk.
Nézzétek meg videón, hogyan készül a gyömbéres sárgarépa krémleves
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.