A keményre főzött tojásokat hideg vízzel leöblítjük, megtisztítjuk, majd hagyjuk kihűlni.
A sonkát apróra kockázzuk, a retket vékony cikkekre vágjuk. A salátaleveleket csíkokra vágjuk, a snidlinget felkarikázzuk.
A Vinaigrette-hez összekeverjük a balzsamecetet 1/2 tk mustárral és a mézzel. Sózzuk, borsozzuk, aztán beledolgozzuk az olívaolajat.
A tojássalátához elvegyítjük a salátaöntetet a maradék mustárral és a joghurttal. Beleforgatjuk az apróra kockázott tojást, valamint a snidlinget és egy kevés sóval, borssal ízesítjük.
A tojássalátát adagonként poharakba rétegezzük, teszünk rá a sonkából, a salátacsíkokból és a retekszeletekből. A vinaigrette-tel meglocsoljuk, és megszórjuk friss metélőhagymával.
Nézd meg videón, hogyan készül a réteges tojássaláta
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.