A vaníliarudat hosszában felhasítjuk, és kikaparjuk a belsejét. A narancsot forró vízzel lemossuk, megtöröljük, és lereszeljük a héját. A tojássárgájákat, a vaníliavelőt és a porcukrot fémtálba tesszük, forró vízfürdőbe helyezzük, és robotgép habverőjével krémesre keverjük. Belevegyítjük a narancshéjat, valamint a narancslikőrt és a rumot, majd a jeges vízfürdőbe állított tálban kihűlésig keverjük.
A tejszínt robotgéppel keményre felverjük, és a habot a kihűlt alkoholos keverékbe forgatjuk. Végül a tojáslikőrt palackba töltjük, és fogyasztás előtt néhány napig állni hagyjuk, hogy az ízek tökéletesen összeérjenek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.