A sonkát apró kockákra vágjuk, és keverőtálba tesszük.
A petrezselymet megmossuk, és felaprítjuk, az újhagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk.
A sonkához adjuk a sajtkrémet, a tejfölt, a tormát, hozzákanalazzuk az újhagymát és a petrezselymet, borsozzuk, és az egészet villával jó alaposan összekeverjük.
Felszeleteljük a kenyeret, a kenyérre halmozzuk a szendvicskrémet, megszórjuk reszelt sajttal, és a melegszendvicssütőben készre sütjük.
Nézd meg videón, hogyan készül a maradékmentő melegszendvics húsvéti sonkából!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.