A töpörtyűt késes aprítóban ledaráljuk. Ízlés szerint hagyhatunk benne kisebb-nagyobb darabokat.
A masszához hozzáadjuk a vajat, a felkockázott lila hagymát és a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Folytatjuk az aprítást, amíg el nem érjük a kívánt állagot.
A töpörtyűkrémet kenhetjük kiflire, kenyérre. Felkockázott paprikával vagy uborkával is fogyaszthatjuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a töpörtyűkrém!
Megjegyzés
Ha csípősre szeretnénk, tehetünk bele egy késhegynyi Cayenne-borsot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.