A kellően puha avokádónak kanállal kivájjuk a húsát, majd hozzáadjuk a tejfölt, a mustárt, a felszeletelt hagymát és a fokhagymát. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, és megszórjuk kakukkfűvel. (Friss kakukkfűvel finomabb, de ízlés szerint szárítottat is adhatunk hozzá.) Hozzáöntjük a citromlevet és botmixerrel pépesítjük. Ha szükséges, fűszerezzük még.
Az elkészült krémet rögtön tálalhatjuk, vagy tálalásig a hűtőben tároljuk, péksüteménnyel, pirítóssal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.