A guacamole elkészítéséhez az avokádót félbevágjuk, óvatosan megtekerjük, ekkor kettéválik. A kés élét a magba ütjük, így rátapad és könnyedén kivesszük. Egy evőkanál segítségével kikanalazzuk a húsát.
Tálban villával összetörjük, és hozzákeverjük a tejfölt. Belereszeljük a fokhagymát, megsózzuk, megborsozzuk, és hozzáadunk néhány csepp citromlevet. Ezután néhány órára a hűtőbe tesszük. Kenyérre, pirítóssal vagy pitával tálaljuk.
Megjegyzés
Ez a recept azért jó, mert nem veszi el az avokádó természetes ízét, de készíthető csípősen is. Sós vagy tortillás csipsszel tálalva, tunkolva kitűnő egzotikus vendégváró, és nagyon egyszerű és finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.