Az egyszerű, gyors és laktózmentes avokádókrém elkészítéséhez a tojásokat keményre főzzük. Kihűtjük, pucoljuk, a sárgákat külön választjuk.
Az avokadót kettévágjuk, eltávolítjuk a magját, kiskanállal kikaparjuk a húsát. Felkockázzuk és egy tálba tesszük.
Hozzákeverjük a zúzott fokhagymát, meglocsoljuk citromlével, majd megsózzuk, megborsozzuk.
Beletesszük főtt tojássárgáját, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal és rizstejszínnel, majd botmixerrel pürésítjük, végül belekeverjük az apróra vágott lilahagymát. Gluténmentes tortilla csipsszel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.