A paradicsomot leforrázzuk, lehúzzuk a héját, és a húsát apró kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, és felaprítjuk.
A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és húsát kis darabokra vágjuk.
A petrezselymet leöblítjük, és összevágjuk.
A citromot alaposan megmossuk, lereszeljük a héját, és kinyomjuk a levét.
Az avokádót kettévágjuk, a magját kiemeljük, a húsát kikaparjuk a héjából, és villával péppé törjük. Rácsepegtetjük a citromlevet, hogy ne barnuljon meg.
A masszához keverjük a paradicsomot, a hagymát, a paprikát, a citrom héját és a petrezselymet. Megsózzuk, megborsozzuk, és fogyasztás előtt egy órára a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.