A tojást megfőzzük, lehűtjük, majd megtiszítjuk. Az avokádót félbevágjuk, kiszedjük a magját, és kikaparjuk a húsát. A hagymákat megtiszítjuk és feldaraboljuk.
Az avokádót, a főtt tojást, a vörös- és fokhagymát késes aprítóba tesszük. Megsózzuk, megborsozzuk és megcsepegtetjük egy kevés citromlével. Egyneművé mixeljük, és ha túl sűrű, egy kevés tejföllel lazítjuk. Pirítóssal vagy tortilla csipsszel tálaljuk.
Megjegyzés
Izraeli anyósomtól tanultam. Kóser konyhát vezetők is fogyaszthatják. Olajos tonhalat, szardíniát és cottage sajtot szoktunk mellé fogyasztani. Egyik kedvencem, mert ha jó érett avokádót használunk, a tojással együtt selymes, bársonyos állagú krémet kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.