Az avokádókat félbevágjuk, a magjukat kivesszük, a húsukat kifordítjuk a héjból, és egy villával pépesítjük.
A lila hagymát felvágjuk vagy ledaráljuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, majd hozzáadjuk őket az avokádóhoz.
A citromlével, valamint ízlés szerint sóval, borssal és provence-i fűszerkeverékkel ízesítjük. Végül megszórjuk némi csilipehellyel. Teljes kiőrlésű kenyérrel tálaljuk.
Megjegyzés
Megfázáskor kiváló! Fahéjas-szegfűszeges-gyömbéres hagymateával igazi elsősegély az immunrendszernek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.