A hagymár megtitítjuk, és apró kockákra vágjuk. A vöröslencsét folyóvíz alatt alaposan átmossuk.
Egy edényben felhevítjük a kókuszzsírt, majd megdinszteljük rajta a hagymát. Amikor öveges, rádobjuk a vöröslencsét, elkeverkük, hozzáadunk 1-2 dl vizet, épp csak annyit, hogy ne érgjen oda, és puhára pároljuk.
Amikor puha lencse, lehúzzuk az edényt egy tűzhelyről, amikor langyos, egy botmixerrel lepürésítjük, ízlés szerint sózzuk, és ha teljesen kihűlt, egy csatos üvegbe vagy dobozba kanalazzuk, és felhasználásig hűtőben tároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.