A gyömbért meghámozzuk, majd feldaraboljuk. Ezután a nagyobb karikákra vágott banánnal és az aszalt vörös áfonyával összeturmixoljuk.
Ha ezzel elkészültünk, a szinte pépesre turmixolt hozzávalókat egy tálba kanalazzuk, és egy fakanállal beleforgatjuk a zabpelyhet is.
Miután alaposan elkevertük, a durvára aprított kesudiót elvegyítjük a chiamaggal, és a zabpelyhes keverékbe dolgozzuk. Ha esetleg nagyon ragadna, nyugodtan adhatunk még hozzá egy kevés zabpelyhet. Ne essünk túlzásba, hiszen ha túl sűrű lesz a keverék, akkor nem lehet formázni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.