Villával felverjük a tojásokat, majd habosra keverjük a tejjel, a cukorral, a vaníliarúd kikapart magjaival és egy csipet sóval. A kenyérszeleteket a tejes tojásba mártjuk, aztán félretesszük kicsit.
Egy serpenyőben felforrósítjuk a vajat, majd aranyszürkére sütjük benne a kenyérszeletek mindkét oldalát. Ezután papírtörlőre szedjük mindet. Egy kevés lekvárral és mézzel tálaljuk.
Megjegyzés
Tudtad? A rozsból őrölt liszt kevesebb zsírt és több ásványi anyagot tartalmaz, mint a világosabb színű búzaliszt, emiatt kedvező élettani hatású.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.