A bundás kenyér elkészítéséhez két kenyérszeletet megkenünk sajtkrémmel, az egyikre sonkát, a másikra szalámit helyezünk.
A felvágottakra szeletelt sajtot rakunk, majd mind a kettőt beborítjuk egy-egy kenyérszelettel, és kissé összenyomjuk.
A tojásokat felverjük, a szendvicseket belemártjuk.
Egy serpenyőben felhevítjük az olajat és belehelyezzük a kenyereket, majd néhány perc múlva óvatosan megfordítjuk. Addig sütjük, amíg mind a két oldala aranybarna lesz.
Nézd meg videón, hogyan készül a szalámis és sonkás töltött bundás kenyér
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.