A margarint, a tejet, a mézet és a cukrot vízgőz felett felolvadásig, jó habosra keverjük (lehet kézi mixerrel). Gőzről levéve hozzádolgozzuk a szódabikarbónával elkevert lisztet és a tojásokat, és könnyen nyújtható tésztává dolgozzuk. Szükség esetén tehetünk még hozzá egy kis tejet.
A tésztát 3 cipóra osztjuk, tepsinagyságúra kinyújtjuk és a tepsi vajjal megkent hátoldalán a tésztalapokat egyenként világosra sütjük 180 fokon.
Ugyanakkora tepsiben megsütjük a piskótát. A tojásokat a cukorral elektromos habverővel habosra keverjük, és fakanállal hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet is és 180 fokon megsütjük a piskótát.
A krémhez a búzadarát a tejjel és a cukrokkal felfőzzük, majd kihűtjük, és habosra keverjük a margarinnal.
Az egyik mézes lapot megkenjük baracklekvárral, ráhelyezünk egy újabb mézes lapot, amit megkenünk a krémmel, majd beborítjuk a piskótalappal. A piskótalapot megkenjük krémmmel, végül rátesszük a harmadik mézes lapot. Amikor összeállítottuk, egy nagy nehezéket teszünk a süteményre, és 3-4 órán át rajta hagyjuk.
A csokoládét az étolajjal mikróban felolvasztjuk, és a süteményt bevonjuk vele. Összesen 24 órát állni hagyjuk, hogy megpuhuljon, így szépen szeletelhető lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.