A szoba-hőmérsékletű tojásokat sós-ecetes vízben forrástól számítva 10 perc alatt keményre főzzük. Ha letelt a 10 perc, a tojásokat azonnal hideg vízbe tesszük, és lehűtjük.
A kihűlt tojásokat meghámozzuk, félbevágjuk, a sárgájákat egy keverőtálba tesszük, a fehérjéket félretesszük.
A tojássárgájákat fűszerezzük sóval, borssal, hozzáadjuk a majonézt, az apróra metélt hagymát, a mustárt, és végül a tejfölt. Lágy krémmé keverjük.
A tojáskrémet kanál vagy habzsák segítségével visszatöltjük a fehérjékbe. Végül az elkészült töltött tojásokat megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel, borssal, és olívaolajat csepegtetünk rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.