A tojásokat a forrástól számítva 10 perc alatt keményre főzzük, aztán hagyjuk kihűlni.
Ezután egy tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt, és a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, édesítjük, aztán a citromlevet is hozzáadjuk.
Apróra vágjuk a vöröshagymát, majd az öntethez keverjük. Eltávolítjuk a tojások héját, aztán kisebb kockákra vágjuk, majd szépen, óvatosan összekeverjük a többi hozzávalóval.
Végül a tojássalátát a hűtőbe tesszük, hogy az ízek jól összeérjenek, majd 1-2 óra elteltével tálalhatjuk. Magában is megállja a helyét, ám húsfélék mellé kiváló köretként is szolgálhat.
Nézd meg videón, hogyan készül a majonézes-hagymás tojássaláta:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.