A tésztasaláta elkészítéséhez a tésztát sós vízben a csomagoláson feltüntetett utasítás szerint kifőzzük. Majd lecsepegtetjük.
A csirkemellett kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk a felaprított fokhagymával, és olívaolajon, közepes hőfokon megpirítjuk.
A koktélparadicsomokat megfelezzük, a bacont felcsíkozzuk, egy sperpenyőben megpirítjuk.
A bébispenótot megmossuk, a fetát feldaraboljuk, a lilahagymát megpucoljuk és vékonyan fekarikázzuk, majd egy nagy tálban összekeverjük a csirkekockákkal és a kifőtt tésztával.
Egy másik tálkában kikeverjük az öntetet, majd a salátára öntjük, összeforgatjuk, és tálaljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül a csirkés spenótos tésztasaláta:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.