A sárgarépát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Forrásban lévő sós vízbe, félpuhára főzzük, majd kiszedjük, lecsepegtetjük. A levét felforraljuk, és roppanósra főzzük benne a megtisztított zöldborsót, majd azt is leszűrjük, lecsepegtetjük. A zöldségeket hagyjuk kihűlni.
A tésztát a csomagolásán olvasható útmutatás szerint, bő, sós vízben nem túl puhára főzzük, majd leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A paprikát megmossuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk. A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a meghámozott, finomra aprított fokhagymával (ha használunk), ízlés szerint 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval. Hozzáforgatjuk a zöldségeket, a leöblített, felaprított petrezselymet és végül a tésztát. Tálalásig a hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.