A tejfölt, a majonézt, a mustárt, a citromlevet és a porcukrot egyneművé keverjük (ha szükséges, porcukorral vagy mustárral tovább ízesítjük), majd a hűtőbe tesszük.
A tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, majd leszűrjük.
A megtisztított sárgarépát és az almát lereszeljük, a lila hagymát és a paprikát felkockázzuk, az uborkát felkarikázzuk, a jégsalátát felaprítjuk.
Ezután egy nagy tálban összekeverjük a kifőtt tésztát, a zöldségeket és a tartármártást, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
NÉZD MEG VIDEÓN, HOGY KÉSZÜL GYÖRGYI NÉNI TÉSZTASALÁTÁJA
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.