Az egyszerű majonézes tésztasaláta elkészítéséhez a sárgarépát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk. Forrásban lévő sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni.
A zöldborsót roppanósra főzzük, leszűrjük és hagyjuk lecsepegni. Hagyjuk őket kihűlni.
A tésztát ós vízben kifőzzük a csomagoláson leírtak szerint, leszűrjük és hagyjuk kihűlni.
A paprikát megmossuk, kimagozzuk, a húsát felkockázzuk.
A tejfölt simára keverjük a majonézzel, a mustárral, a meghámozott, finomra vágott fokhagymával és ízesítjük 1-2 ek citromlével és egy kevés sóval. Hozzáforgatjuk a zöldségeket, a tésztát és az aprított petrezselymet. Tálalásig hűtőszekrénybe tároljuk.
Nézd meg videón, hogyan készül az egyszerű majonézes tésztasaláta :
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.