A csirkés-fetás tésztasaláta elkészítéséhez a tésztát a csomagoláson található utasítás szerint sós vízben al dentére főzzük, leszűrjük, majd tálba tesszük.
A csirkemellett apró kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd egy kevés olajon megsütjük.
A feta sajtot apró kockákra, a koktélparadicsomokat félbevágjuk, összekeverjük őket, majd hozzáadjuk a megtisztított spenótleveleket és a rukkolát.
Ehhez hozzákeverjük a kihűlt tésztát, a sült csirkemellet, majd meglocsoljukegy kevés olívaolajjal. Ha szükséges, sózzuk, borsozzuk, és már tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.