Klasszikus császármorzsa baracklekvárral recept
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Klasszikus stíriai metélt  recept
Klasszikus stíriai metélt
Mézes-mustáros csirkemell recept
Mézes-mustáros csirkemell
Édes bundás kenyér (french toast) recept
Édes bundás kenyér (french toast)
Túróval töltött zsemle recept
Túróval töltött zsemle
Klasszikus linzer recept recept
Klasszikus linzer recept
Kijevi csirkemell rizibizivel  recept
Kijevi csirkemell rizibizivel
Máglyarakás kalácsból recept
Máglyarakás kalácsból
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw) recept
Amerikai káposztasaláta (Coleslaw)
Hagymás rostélyos  recept
Hagymás rostélyos
Csokis muffin  recept
Csokis muffin
Mákos guba  recept
Mákos guba
Ünnepi francia pirítós recept
Ünnepi francia pirítós
Sárgaborsóleves füstölt hússal recept
Sárgaborsóleves füstölt hússal
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal recept
Klasszikus paprikás krumpli lecsókolbásszal
Tartármártás házi majonézből recept
Tartármártás házi majonézből
Paradicsomos lencseleves recept
Paradicsomos lencseleves
Retró kókuszkocka recept
Retró kókuszkocka
Dubarry-szelet recept
Dubarry-szelet
Hagyományos kókuszkocka recept
Hagyományos kókuszkocka
Koktélparadicsom

Receptek koktélparadicsom hozzávalóval

Leírás

Bár pár éve még jelen sem volt a boltok polcain, ma azonban már nyári szendvicseink és salátáink szinte elképzelhetetlennek tűnnek nélküle: ő a friss és ropogós koktélparadicsom, vagy másnéven cseresznyeparadicsom.

A friss fogyasztásra szánt paradicsomokat döntően üvegházban, vagy fólia alatt termesztik; a körülmények, mint például a hőfok vagy a páratartalom így jól beállíthatók, szabályozhatók, illetve zárt rendszerben bizonyos kártevőket is könnyebb távoltartani.

A koktélparadicsom feldobja szendvicseinket (akár sült paradicsomként a tetejükre helyezve), de pizzák feltétjeként, húsok, köretek kiegészítésére, ízesítésére is tökéletes választás.

Mikor vedd?

A koktélparadicsom szezonja július végétől október közepéig tart.

Hogyan tárold?

A közhiedelemmel ellentétben a paradicsomnak nem tesz jót a hűtőben való tárolás. Hagyjuk inkább szobahőmérsékleten, lehetőleg száraz, szellős helyen, mint például egy kosár, vagy egy tágas tál.
Tápérték(100 g)
18 kcal Energia
0.2 g Zsír
3.9 g Szénhidrát
0.9 g Fehérje
Koktélparadicsom receptek (440 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.