A mártogatóshoz a fetát kézzel vagy aprítógép segítségével egészen apró darabokra törjük. A citrom héját 50 ml vízzel, sóval, borssal krémes állagúra keverjük, és a fetához adjuk. Az elkészült fetakrémet tálalásig a hűtőbe helyezzük.
A cukkinipalacsinta elkészítéséhez a lisztet 2 dl vízzel, és a tojásokkal egy habverő segítségével palacsintatészta állagúvá habarjuk és a csilivel, fél tk sóval és némi borssal ízesítjük. A cukkinit lereszeljük, 3 ág kaprot pedig felaprítunk, majd mindkettőt az elkészült masszához adjuk (ha túl híg, akkor még teszünk hozzá lisztet).
4 evőkanál olajt felhevítünk egy serpenyőben. A cukkini massza felét egy evőkanál segítségével 8 adagra osztjuk, és a felforrósított serpenyőben oldalanként 2-3 perc alatt aranybarnára sütjük. Egy konyhai törlő segítségével a palacsintáról az olajt felitatjuk és 100 fokon a sütőben melegen tartjuk.
Miután az összes cukkinipalacsinta elkészült, a megmosott paradicsomokat beledobjuk egészben a serpenyőbe, míg egy kissé meg nem puhulnak. A cukkinipalacsintákat tányérra helyezzük és a meleg paradicsommal valamint a fetakrémmel együtt kínáljuk, és kaporral díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.