A cukkinit megmossuk, a végeit levágjuk, a többit ujjnyi vastag hasábokra daraboljuk. Megsózzuk, félre tesszük.
A lisztet elvegyítjük a sütőporral. Gépi habverővel felverjük a tojást, hozzákeverjük a lisztet. Kis adagokban hozzácsorgatjuk hozzá a frissen bontott sört, közben keverjük simára.
A cukkinit szárazra töröljük. Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat. A cukkinihasábokat egyenként belemártjuk a sörtésztába úgy, hogy mindenhol teljesen bevonja, kicsit lecsepegtetjük, majd óvatosan az olajba tesszük, és kisebb adagokban ropogósra, aranybarnára sütjük.
A kisült cukkinit émszűrőbe szedjük, hogy a felesleges olaj lecsepegjen róla. Azonnal tálaljuk. Zöldfűszeres-joghurtos mártogatóst kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.