A tésztához összeforgatjuk a kétféle lisztet és a sót. A közepébe mélyedést nyomunk, belecsorgatjuk a sört és az ecetet. Habverővel csomómentesre keverjük a masszát.
A halhoz egy tálban elvegyítjük a lisztet és a sót. A halszeleteket megmossuk, szárazra töröljük . Egyenként megforgatjk mindet a sós lisztben.
2-300 ml olajat felforrósítunk. Közben egy halfilét a sörtésztába mártunk, majd óvatosan a forró olajba tesszük és aranyszínűre sütjük, végül papírtörlőre szedjük. Ugyanígy elkészítjük a többi halszeletet is. Sült krumplival, majonézes mártogatóval és citromcikkekkel tálalhatjuk, petrezselyemmel díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.