A salátához a burgonyát megmossuk, majd héjában megfőzzük. Leszűrjük, és hagyjuk teljesen kihűlni. Ezután meghámozzuk, felkarikázzuk, és keverőtálba tesszük. Hozzáadjuk a meghámozott, felkarikázott lila hagymát. Az ecetet a porcukorral meg egy kevés sóval 6 dl vízben elkeverjük, és a hagymás krumplira öntjük. A salátát betesszük a hűtőbe.
A halfilét megmossuk, szárazra töröljük, és szeletekre vágjuk. A szeleteket bepanírozzuk: kukoricalisztbe forgatjuk, majd a villával felvert, megsózott tojásba, végül a durvára tört kukoricapehelybe. A pelyhet rányomkodjuk a halra.
Közepesen forró olajban aranybarnára sütjük a halszeleteket, majd konyhai papírtörlőre szedve leitatjuk. A burgonyasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.