A megmosott burgonyát lobogva forró, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük. Amikor kezelhetőre hűlt, meghámozzuk, és felkarikázzuk.
A meghámozott lila hagymát is karikákra vágjuk. A megmosott kapor leveleit finomra aprítjuk.
A burgonyát a hagymával és a kaporral együtt salátástálba tesszük.
Az ecetben elkeverjünk a cukrot, majd a salátára csorgatjuk, meglocsoljuk szőlőmagolajjal, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint.
A tetejét megszórjuk száraz serpenyőben megpirított köménymaggal, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.