Kapros tökfőzelék virslivel
A legfinomabb sajtos-tejfölös lángos
Rakott zöldbab darált hússal
Klasszikus császármorzsa baracklekvárral
Krémes spenótfőzelék
Káposztás tészta egyszerűen
Dödölle - az eredeti recept
Babgulyás
Brokkolikrémleves, ahogyan mi szeretjük
Epres blondie
A legfinomabb sütőtökkrémleves
Klasszikus grízgaluska leves
Vadas marha
Hagymás rostélyos
Gőzgombóc vaníliasodóval és mákkal
Tárkonyos csirkeraguleves
Kínai szezámmagos csirke
Körömpörkölt csülökkel
Tojásos nokedli fejes salátával
Finomfőzelék
Kapor

Receptek kapor hozzávalóval

Leírás

Megosztó fűszernövény a kapor: sokan imádják, míg mások inkább nagy ívben kerülnek mindent, ami tartalmazza. 

A kaprot már az ókori Egyiptomiak is használták, napjainkban pedig a nyár egyik kedvelt slágere; elsősorban az uborkát és tököt tartalmazó ételek jellegzetes fűszere, emiatt uborkafűnek is nevezik. A levesek, főzelékek, mártások mellett pedig a kapor a különböző savanyúságok jóbarátja is.

Bár a friss kapor sajnos csak rövid ideig kapható, a fűszer jól fagyasztható, így érdemes mindig a fagyasztóban tartani pár csomaggal.

Mikor vedd?

A friss kapor alapvetően nyáron kapható, ám szerencsére fűszer formájában egész évben elérhető.

Hogyan tárold?

Tároljuk száraz, hűvös helyen; a friss kapor mélyhűtőben is fagyasztható, majd ízlés szerint kiengedhető, amikor szükségünk van rá.
Tápérték(100 g)
43 kcal Energia
1.1 g Zsír
4.9 g Szénhidrát
3.5 g Fehérje
Kapor receptek (915 db)
Legfrissebb

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.