A kapros-rizses lecsó elkészítéséhez a megtisztított, felkockázott vörös-, és fokhagymát megpároljuk egy nagyobb, mélyebb serpenyőben, megszórjuk a pirospaprikával, elkeverjük. Hozzáadjuk a megmosott, felkarikázott paprikát és cukkinit, hozzáöntünk egy pici vizet és pár percig pároljuk.
Utána hozzáadjuk a szeletelt paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, rászórjuk az aprított kaprot és fűszerezzük még friss kakukkfű ágakkal és összefőzzük az egészet.
Közben a rizst másfélszeres mennyiségű, enyhén sós vízben megfőzzük, majd a kész lecsóhoz keverjük. Tálalás előtt a kakukkfű ágakat kivesszük belőle. Kínáljunk mellé ízlés szerint pékárut.
Nézd meg videón is, hogyan készül a kapros-rizses lecsó:
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.