A tzatziki saláta elkészítéséhez a megmosott és félbevágott uborkát lereszeljük, és egy tál feletti szűrőbe tesszük. Besózzuk, és néhány órát a hűtőben pihentetjük.
Ezután a tenyerünk között kinyomkodjuk, majd leszűrjük róla a levet. A lecsöpögött uborkát papírtörlőre szedjük.
Egy nagy tálban összekeverjük az olívaolajat a zúzott fokhagymával, majd hozzáadjuk az uborkát és a görög joghurtot.
Ízlés szerint citromlével és felaprított kaporral ízesítjük. Lehűtve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.