A tésztához összeforgatjuk a kétféle lisztet és a sót. A közepébe nyomunk egy mélyedést, majd belecsorgatjuj a sört és az ecetet. Habverővel csomómentesre keverjük a masszát.
A halhoz egy tálban elvegyítjük a lisztet és a sót. A halszeleteket megmossuk, majd szárazra töröljük, majd sós lisztbe egyenként megforgatjuk.
Felforrósítunk 2-300 ml olajat. Közben egy halfilét a sörtésztába mártunk, majd óvatosan a forró olajba tesszük és aranyszínűre sütjük. Ha elkészültünk a sütéssel, papírtörlőre szedjük a halfilét. Ugyanígy elkészítjük a többi halszeletet is. Sült krumplival, majonézes mártogatóval és citromcikkekkel tálaljuk, petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.