A felforrósított serpenyőbe öntjük az olajat, hozzáadjuk az apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, majd elkezdjük párolni. Amikor a hagyma kezd üvegesedni, hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott kaliforniai paprikát, és 3-4 percig sütjük.
A zöldségeket a serpenyő egyik oldalára húzzuk, majd beletesszük a csirkemellet. Megszórjuk köménnyel, sóval, borssal és olykor megkeverve megpirítjuk a húst. Kb 8-10 perc.
Hozzáadjuk a kukoricát, a babot, a paradicsomot, a cukkinit. Az egészet összekeverjük lefedjük le és alacsony fokozaton kb 15 percig főzzük.
Meghintjük sajttal, lefedjük, és néhány percig főzzük, amíg a sajt megolvad. Tálalhatjuk önmagában, de rizs, barna rizs vagy quinoa is illik hozzá.
Nézd meg videón, hogyan készül a cukkinis-csirkemelles ragu
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.