A burgonyát megmossuk, annyi vizet öntünk rá, hogy éppen ellepje, és lefedve kb. 30 percig főzzük, majd kihűtjük. Meghámozzuk, és kis kockákra vágjuk.
A szalonnát a bőre nélkül felaprítjuk. A paprikát megtisztítjuk, és kis kockákra vagdaljuk. A szalonnát az olajban, serpenyőben lassan kisütjük, majd a meghámozott, apróra vágott hagymát id hozzáadjuk.
A paprika- és a burgonyakockákat a serpenyőbe rakjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A snidlinget megmossuk és felaprítjuk. A tojásokat simára keverjük, a tejjel és a liszttel összedolgozzuk, majd sóval, borssal és reszelt szerecsendióval ízesítjük. Ezután hozzáadjuk a snidling felét is.
A tojásos keveréket a serpenyőbe öntjük és kis lángon, lefedve kb. 10 percig sütjük, hogy a teteje kissé kocsonyás legyen. Az omlettet tálra csúsztatjuk és megszórjuk a megmaradt snidlinggel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.