A krumplit meghámozzuk, majd félpuhára főzzük sós vízben. Ezután leszűrjük, és lecsepegtetjük.
A bacont felaprítjuk, a fokhagymát meghámozzuk, és összezúzzuk. A gombát megtisztítjuk, kis darabokra vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A bacont száraz serpenyőben megpirítjuk. Hozzáadjuk a fokhagymát, fél percig pirítjuk. Belekeverjük a gombát, és puhára pároljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, felforraljuk, néhány percig főzzük. Sózzuk és borsozzuk, belekeverjük a reszelt sajt felét és a felaprított snidlinget.
A felezett krumplikat elrendezzük egy tűzálló tálban. Meglocsoljuk a tejszínes mártással, majd megszórjuk a maradék reszelt sajttal, végül az egészet 180 fokos sütőben kb. 30 percig sütjük. Tálaláskor friss rozmaringgal díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.