A töltelékhez a megtisztított hagymát vastagabb karikákra vágjuk és a lábosban felhevített 3 dkg vajon pároljuk kb. 30 percig. Közben többször átforgatjuk.
A tésztához a lisztet tálban elvegyítjük a sütőporral és 1 csipet sóval. Hozzáadjuk a vajat és az írót, majd alaposan összedolgozzuk. Ezután a tésztát kivajazott tepsiben kinyújtjuk.
A sütőt előmelegítjük 200 fokra. A tejfölt simára keverjük, és hozzáadjuk a sajtot, a tojásokat, valamint a hagymát. A masszát köménnyel, sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük, majd eloszlatjuk a tésztán.
Végül a lepényt kirakjuk a szalonnaszeletekkel és az előmelegített sütőben sütjük kb. 45 percig. Frissen aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.