A burgonyát meghámozzuk és egy tálba reszeljük. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet és a finomra vágott káposztát. Megborsozzuk, majd alaposan összedolgozzuk. A tejfölt a zúzott fokhagymával és a finomra vágott snidlinggel simára keverjük.
A felszeletelt szalonnát ropogósra sütjük, majd kiemeljük a serpenyőből, és melegen tartjuk. Az olajat felforrósítjuk a szalonnából visszamaradt zsiradékkal.
Evőkanállal kis adagokat halmozunk a burgonyamasszából a forró zsiradékba. Kissé ellapítjuk, és mindkét oldalukat 5-5 perc alatt pirosra sütjük.
Végül mindet konyhai papírtörlőre szedjük, majd forrón tálaljuk a fokhagymás tejföllel meglocsolva, szalonnával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.