A sajtos-tejfölös tócsni elkészítéséhez a meghámozott burgonyát egy nagy lyukú reszelőn lereszeljük, majd a fokhagymát és a vöröshagymát is hozzáreszeljük a kisebb lyukon.
Hozzáadjuk a sót, ízlés szerinti borsot és a tojást, majd adagonként annyi lisztet, hogy lágy, kanállal szaggatható masszát kapjunk. Néhány percig pihentetjük.
Serpenyőben olajat forrósítunk, és kanállal 6-8 cm átmérőjű lepényeket szaggatunk a tésztából a forró olajba. Közepes lángon aranybarnára sütjük mindkét oldalukat, majd papírszalvétára szedjük.
Tejföllel, reszelt sajttal és frissen vágott petrezselyemmel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.