A tésztához a meghámozott burgonyát finomra reszeljük, és összekeverjük a tojásokkal, a liszttel, a tejföllel, a megtisztított, felaprított hagymával, valamint ízlés szerint sóval és borssal.
A töltelékhez a felengedett spenótpürét simára keverjük az étkezési keményítővel, egy kevés sóval és őrölt szerecsendióval. Ezután beleforgatjuk a megtisztított, apróra kockázott csirkemellet.
A tésztamassza felét egy vékonyan kivajazott tűzálló tálba simítjuk, ráhalmozzuk a tölteléket, majd elosztjuk rajta a maradék tésztát. A 180 fokra előmelegített sütőbe toljuk 30-40 percre. Tejföllel megkenve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.